категорії: стаття

Чим я відрізняюсь від Мера?

теґи: мер

 

Так вже склалося, що працюючи в хімічній лабораторії, мені доводиться працювати з прекурсорами – речовинами які можуть використовуватись для отримання наркотичних та психотропних засобів. Тому і не дивно, що щоб отримати дозвіл на роботу з ними, я мав принести справку від нарколога  про те, що я не наркоман. Для отримання цієї справки мені довелось здати кілька аналізів, серед яких був і аналіз крові. Справку я отримав, але мова трохи про інше. А мова про питання, яке виникло в моїй голові, колі лікар відбирав мою кров *Чому мер Києва, коли його опоненти звинувачують у вживанні наркотиків, не йде в лікарню, а збирає журналістів на стадіоні, де бігає кола, підтягується і т.д?*  мотивує він це тим, мовляв *Якьи я був наркоманом чи божевільним, я б не зміг пробігти і ста метрів*.

            Одразу згадується фільм *Клоунада*, який я дивився в дитинстві, де троє божевільних втекли з будинку жовтих стін, і пробравшись в бродячий цирк поскручували шиї клоунам і замаскувались під них. Так що, в них не було достатньої сили це зробити???

            Але це теза про божевільність, а от теза про наркотики. Багато хто забуває, що деякі наркотики діють на організм як допінг, надаючи сили тому, хто їх вживав.

            Так чому мене, простого смертного, не відправили на стадіон, і не заставили бігати як кінь по ньому??? Чому взяли кров, і за допомогою нехитрих тестів встановили, що в ній нема ніяких наркотичних чи психотропних речовин??? І чому пан Черновецький не веде купу журналістів до лікарні, а веде на стадіон???